Hej alla Gulliga - medlemmar, sympatisörer, volontärer och alla som saknar Akalla eko-odling!

 

Vi i föreningen för Den GULLIGA Folkrörelsen  har bokat Tensta Konsthall den 9/11, 16/11 och 23/11 mellan 12-17.

Vi ska sy ihop ett textilt konstverk, ett kollektivt sådant, och Tensta Konsthall vill passa på att visa runt också en av gångerna. Den 16/11 får vi besök av en poet, som själv föreslog att han skulle komma. Spännande!

Syfte:  att bearbeta det jobbiga med att i alla hast i smällkalla vintern tvingas lämna Hästa Gård(avhysningen genomfördes den 21 januari i år) och ett lysande projekt och ekologiskt grönsaksodling  som skulle ha kunnat utvecklas till nåt fantastiskt.

Som förberedelse genomför vi promenader genom Hästa Gård. Arbetsnamnet på projektet heter ”Walking through Hästa Gård”. Eller ”Vi som saknar Akalla eko-odling” för en del kanske inte gillar att det är på engelska. Men vi har ju faktiskt haft lite internationella kontakter såsom Fernando Garcia Dory m fl.

Den första promenaden går av stapeln söndagen den 19/10 kl 12. Vi träffas vid bussarna på Akalla T-banestation och tar oss till Tavastehusgatan (andrahållplatsen, så man kan gå dit också). Därifrån går vi till Hästagård. Efteråt kan vi fika ihop, plats meddelas senare. Ta med termos med varm dryck och nåt att äta samt papper, penna och ev kamera.

Vi kommer att informera mer detaljer i denna sida eller via e-post.

Väl mött den 19 oktober kl 12!

Anne-Marie 070 30 77 547

Rafael 070 3411143