Föreningen  för DGF informerar:

 För att läsa om nyheter eller massmedia uppmärksanhet läs på denna länk:http://gulliga.se/index.php/nyheter

Äntligen har vi fått den första delen av polistillstånd!

Polisen tog mycket tid för att behandla vår ansökan om tillstånd för demonstration i "Hästa gård".  Tillståndet  som har kommit omfattar bara torgdemonstrationer som relateras till "gerilla odlingen" . Det betyder att den viktigaste delen för protestaktionen med tältet på samma plats som "Akalla ekoodling" var tidigare har inte kommit än. Därför "gerilla odlingen" omfattas hittills som en aktion baserad på "Civil olydnag". Enligt polisen ärendet är ganska kompliserad därför dröjer lite till.

Första torg demonstration i Akalla torg

Nu på Lördag 28 juli 2018 från kl 13 till 15v demonstrerar vi på Akalla torg. I demonstrationer delar vi flygblad, pratar med folk, lyssna på musik och varvar mer aktivister för vår kamp. Enligt polisen får vi demonstrera även flera veckor i olika torg med små inskränknigar. Vi bjuder våra sympatisörer att visa stöd bode på vår gerilla odlings plats  och på torget. 

 

Försäljning har startat

I vår odlings plats i Hjulsta har försäljning av våra grönsaker har startat. snart kommer vi med en lista av produkter för försäljning. vi har bl.a. Broccoli, roman sallad, siccini,  squash, pumpa, koriander, Jordärtskockor, mangold, huacatay och bönor.

Sommarjobbar ungdomar fortsätter

 Sommarjobbare ungdomar i vår odlings plats i Hjulsta har pågåt i flera år.  Igår fredag 27 juli  slutade den andra gruppen efter tre veckors jobb och nu på mångag 30 juli kommer den tredje gruppen.