1) Kallelse till årsmöte 2018!

Hej alla gulliga!

Styrelsen har bestämt att årsmötet ska hållas en 17 nov. Det börjar kl 15 och det blir mat och fika. det kommer att bli en festlig avslutning som slutar troligen efter kl 20.

OBS! Årsmötet hålls i den nya platsen Eggeby gård. för att hitta platsen följ gärna följande länk (http://www.eggeby.se/WP/?page_id=2758)

 Vi har haft en fantastisk sommar och genomfört en stor aktion på Hästa gård, som vi vill att politiker och Trafikkontoret uppmärksammar då vi anser att Hästa gård har misskötts i flera år och det är dags att start riktiga stadsodlingar nu! 

På årsmötet behöver tillsätta några styrelseposter då det är en eller flera som ska avgå. Anne-Marie , som varit ordförande i fem år, avgår t ex. Så det blir  ett ovanligt spännande årsmöte då räkenskaper och verksamhetsberättelse för 2017 ska läggas fram, samt verksamhetsplan för 2018-2019.

Glöm inte att anmäla om du kommer för att planera festen eftermötet. Annars du får hänga med via nätet med live sändning.

Välkomna!!    Anne-Marie Grave 070 30 77 547 eller Rafael på 070-34 111 43

 2) Fem deltagare från Stockholm i Naturbrukskonferensen 

Tre medlemmar och två sympatisörer från vår förening deltog i "Naturbrukskonferensen i Falun 26-28 oktober 2018" ämnen som diskuterades var relevanta eftersom handlade om  landsbygden, stadsodling, småskalig jordbruk, agroekologi, m.fl. Här finns en länk till konferensen.

 3) Stölder i vår odlings plats i Hjulsta ekoodling

Under vecka 43 har vår föreningens trämaterial värt ca. 1500 kronor blivit stulen i vår odlings plats i Hjulsta ekoodling. Materialet skulle användas för att isolera vår allaktivitetshus och andra förbättringar. Vi tar emot gärna tips om ni vet någonting.